Termeni si Conditii

Ultima modificare: 30 aprilie 2016

Bun venit la Proinstalco Shop!

Magazinul online www.proinstalco.ro este proprietatea SC PROINSTALCO SHOP SRL cu sediul in strada Primaverii , nr. 3, Valea Ursului, Iasi, avand codul unic de inregistrare RO40686286 si nr. ord. reg. com./an: J22/964/2019.

1. Limitarea raspunderii SC Proinstalco Shop SRL

1.1. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea Proinstalco Shop S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Continutul site-ului proinstalco.ro, (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, si este proprietatea SC Proinstalco Shop SRL si a furnizorilor sai.

SC Proinstalco Shop SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.

Produsele si serviciile sunt comercializate in forma oferita de producator si in limita stocului disponibil. SC Proinstalco Shop SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania SC Proinstalco Shop SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC Proinstalco Shop SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

SC Proinstalco Shop SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. SC Proinstalco Shop SRL  isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.proinstalco.ro.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre societate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC Proinstalco Shop SRL livreaza produsele in toata tara.

SC Proinstalco Shop SRL confirma comenzile innainte de onorarea lor prin contactarea clientului. SC Proinstalco Shop SRL isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de Proinstalco Shop SRL. Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. SC Proinstalco Shop SRL isi rezerva draptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.

Dovada platii trebuie transmisa catre SC Proinstalco Shop SRL prin e-mail la adresa proinstal_co@yahoo.com. Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii. Produsele solicitate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Pe factura se va tiparii pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii. SC Proinstalco Shop SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la proinstal_co@yahoo.com Produsele cumparate prin intermediul site-ului proinstalco.ro  beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, sau al furnizorului.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.proinstalco.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Plasarea unei comenzi online nu garanteaza rezervarea produslui / produselor comandate.

In cazul trimiterii unei comenzi online veti primi pe email un rezumat al comenzii efectuate ceea ce nu inseamna si confirmarea comenzii. SC Proinstalco Shop SRL confirma comenzile innainte de onorarea lor prin contactarea clientului. SC Proinstalco Shop SRL  isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de SC Proinstalco Shop SRL.

1.2. SC Proinstalco Shop SRL  nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de  erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site, preturi afisate gresit,  sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

 1.3. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Client(utilizator).

2. Drepturi de autor(Copyright)

SC Proinstalco Shop SRL este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www.proinstalco.ro , respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site. Astfel orice tentativa de copiere a  continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.

3. Garantiile produselor

3.1. Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.proinstalco.ro beneficiaza  de garantia provenita din partea producatorului

3.2. Stergerea etichetei care contine  (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Conditiile de garantie sunt mentionate in certificatul de garantie al produsului.

4. Termeni de confidentialitate

 

4.1. Accesarea site-ului www.proinstalco.ro implica acceptul utilizatorului pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC Proinstalco Shop SRL . Aceste date sunt prelucrate in vederea intocmirii facturii fiscale pentru produsele comandate .

4.2. Site-ul www.proinstalco.ro beneficiaza de toate masurile de siguranta necesare protejarii datelor cu caracter personal.

4.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa semnata si  datata la adresa de e-mail: proinstal_co@yahoo.com.

5.   Pretul si disponibilitatea produselor

 

5.1. Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5.2. Pentru anumite produse SC Proinstalco Shop SRL isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de avans. In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste la a mai achizitiona atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans.

6. Livrarea produselor

6.1. Livrarea produselor comandate se face prin personal propriu sau prin curier specializat in transport.

6.2. Produsele livrate de SC Proinstalco Shop SRL sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala, chitanta (in cazul platii efectuate in numerar la livrare si este incasata de personal propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la livrare prin curier)

7. Denuntarea unilaterala a contractului

7.1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator.  Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din momentul primirii acestora de catre consumator.

7.2. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

7.3.  Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

 8. Returnarea produselor

8.1. Consumatorul poate returna produsele in termen de 14 zile de la receptia acestora conform legii aflate in vigoare.

8.2. Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Conditii de retur:

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
-in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente(daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
-sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
-fara a prezenta urme de uzura, sa nu fie bransate la reteaua de gaz, sa nu fie legate la sursa de apa, echipamentele sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.

8.3. Costurile de retur si transport ale produselor in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produselor, sunt suportate de consumator.

8.4. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Daca ai probleme sau nu esti multumit de produsele achizitionate te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp. Nu promitem dar vom incerca sa facem totul pentru a remedia deficientele.